E mereu un moment potrivit să-ți propui să fii mai bine, să ai grijă de tine, de mintea și de corpul tău. Problemele tale pot căpăta sens și pot fi rezolvate alături de specialiștii Clinica Aproape.

Faptul că te afli pe această pagină înseamnă că ai făcut
primul pas spre a te simți mai bine!

Psiholog Bucuresti, Cabinet psihologie, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuala este un demers explorator si de constientizare. Psihoterapia ofera un spatiu de intalnire si regasire interioara si totodata un spatiu de dialog verbal si nonverbal.

cabinet psihiatru, cabinet psihologie, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihiatrie


Scopul intervenției psihiatrice este readucerea persoanei aflate în suferință psihică cât mai aproape de modul său obișnuit de viață, așa cum era acesta înaintea apariției tulburărilor.

Cabinet psihologie, evaluare psihologica, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Evaluare
psihologica

Evaluarea psihologica are ca scop principal intelegerea nivelului la care ne aflam la un moment dat (valabil indiferent de varsta) si poate aduce o imagine cat mai completa si obiectiva a acestuia.

logopedie, cabinet psihologie, evaluare psihologica, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Logopedie
copii si adulti

Logopedia are ca scop activitatea de educare si corectare a problemelor de limbaj care pot aparea atat la copii, cat si la adulti. Logopedia studiaza felul in care se manifesta fiecare defect de vorbire si propune metode de corectare.

Psiholog Bucuresti, psiholog copii, cabinet psihologie, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihoterapie
copii

Toti copiii au dreptul la o viata fericita si sanatoasa. Acestia merita sa aiba acces la forme de suport eficient pentru a preveni sau trata orice problema de sanatate emotionala sau mintala pe care o pot dezvolta.

Psiholog Bucuresti, psiholog copii, cabinet psihologie, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihoterapie
adolescenți

Adolescenta este trecerea de la copilarie la maturitate, e tot ce se intampla in anii aceia de schimbari mari si provocari uriase. Este o perioada vitala care va determina cum anume va fi „omul mare” de peste cativa ani.

Psiholog online, cabinet psihologic, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihoterapie
online

Atunci cand psihoterapia traditionala, in cabinet, nu poate avea loc, psihoterapia online poate fi o solutie eficienta in multe situatii.

terapie de cuplu, psiholog online, psihoterapeut bucuresti, cabinet psihologic, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihoterapie
de cuplu

Marele avantaj al acestei terapii este ca are relatia in plan central in acelasi mod in care alte forme de terapie se focalizeaza pe dezvoltarea si cresterea individuala, de sine.

Psihoterapeut bucuresti, psiholog Bucuresti, cabinet psihologie, psihiatrie si psihoterapie - Clinica Aproape

Psihoterapie
de familie

Psihoterapia de familie se concentreaza pe emotiile, gandurile si comportamentele membrilor, a cuplurilor si familiei in ansamblu, care se manifesta la nivel relational si in diferitele domenii din mediul acesteia de functionare.

clinica aproape coaching transformational

Transformational
coaching

Transformational coaching este un parteneriat intre specialist si clientul sau, menit sa-l ajute pe acesta din urma sa-si atinga potenialul atat in plan personal, cat si in plan profesional. Coaching-ul este orientat pe rezultate.

terapie ABA, cabinet psihologie, psiholog copii - Clinica Aproape

Terapie
ABA

Metoda ABA este un program de invatare in mod sistematic si intensiv, care isi propune sa genereze imbuntatiri in comportamentul copilului, obiectivul final fiind integrarea sociala a copilului.

Nu stii ce tip de serviciu ti se potriveste?

Contacteaza-ne acum si te ajutam sa alegi serviciul de care ai nevoie.

Parteneri