Logoped Constantin Grama

Despre mine:

În anii recenți m-am axat pe logopedie. Consider că rezultatele obținute în acest domeniu sunt rezultate obținute ”pe viață”, satisfacția fiind deosebită când conștientizezi că acel copil sau adult ce-și încheie terapia logopedică nu o să mai aibă nevoie niciodată de intervenție în acesta ramură psihopedagogică.

Peste 8 ani am fost psihoevaluator in cadrul unei organizatii recunoscute internațional unde am evaluat si consiliat o anumita categorie a celor cu CES (Cerinte Educative Speciale) – copiii supradotati.

Alti 3 ani am lucrat intr-o organizatie de cercetare clinica (CRO) concentrata pe studii clinice predominant in zona de dezvoltare a unor medicamente pentru indicatii psihiatrice si neurologice, iar printre alte atributii ma ocupam de instruirea echipelor de studiu cu privire la modalitatea de aplicare si scorare a tuturor testelor psihologice folosite in studiile clinice desfasurate.

Certificari si formari:

-Licențiat din anul 2008 în Psihopedagogie Speciala și Asistență Socială 

-Masterat în Educație Integrată la Universitatea din București, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației

-Atestat de liberă practică specializarea psihopedagogie speciala  eliberat de Colegiul Psihologilor din România

 

Psiholog Bucuresti - Constantin Grama - clinicaaproape.ro

Servicii:

Programeaza o sedinta cu Constantin Grama.

Contacteaza-ne si, in functie de disponibilitatea ta, vom stabili o intalnire.